Vilja- ja tärkkelysteollisuuden entsyymit

Tuomme maahan vilja- ja tärkkelysteollisuuden tarpeisiin Genencor Internationalin entsyymejä, jotka on valmistettu Belgiassa ja Yhdysvalloissa. Toimittamme entsyymit on kehitetty mm. katalysoimaan tärkkelyksen muuttumista käymiskelpoisiksi sokereiksi. Alkoholin tislauksessa entsyymit alentavat viskositeettia haihdutuksen aikana, parantavat lämmön siirtokykyä ja vähentävät laitteiston likaantumista. Tärkkelyksen valmistuksessa entsyymit toimivat samalla tavalla: erikoisentsyymimme parantavat viskositeettia ja siten myös kokonaissaantoa.

Valikoimaamme kuuluvat:

  • Alpha-amylase-entsyymit: Toimivat myös erittäin alhaisella pH-alueella
  • Glucoamylse-entsyymit: Voivat sisältää mm. phospholipase- ja proteaasi-sivuaktiivisuutta
  • Betaglucanase-entsyymit: Toimivat myös korkeassa lämpötilassa
  • Cellulase-entsyymit: Saatavilla myös seoksia, joissa korkeita xylanase- ja arabinoxylanase- aktiivisuuksia

Tarjoamme myös muita entsyymejä eri käyttökohteisiin tärkkelyslähteen ja prosessiolosuhteiden mukaan. Toimittamamme tuotteet ovat luonnollisesti valmistettuja ja Kosher-hyväksyttyjä, eivätkä ne sisällä geenimuunneltuja ainesosia.